Onafhankelijke wijkkrant voor Enschede-West

Stadsdeel-wethouder Patrick Welman Enschede-West

header_column_bg

Stadsdeel-wethouder Patrick Welman van Enschede-West schrijft exclusief voor de ZuidWester elke maand een column. Lees hier zijn columns online.

Hans Koning ter Heege - juni 2018

In juni nam ik het column-stokje over van Patrick Welman. Aangezien er op dit moment nog geen nieuwe stadsdeelwethouder is, mag ik in deze Zuidwester het woord weer tot u richten.

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om het met u te hebben over ‘communicatie’. Dat klinkt ingewikkeld. In de praktijk blijkt het ook zeker niet altijd eenvoudig. Om de thema’s in de wijk op te pakken gaan we met u in gesprek. Wij hebben uw inbreng, als inwoner en ondernemer, nodig om de wijk samen en waar mogelijk beter en mooier te maken.
Lees verder...

Hans Koning ter Heege - juni 2018

U bent gewend om op deze plek wat woorden van stadsdeelwethouder Patrick Welman te lezen. Maar zoals bekend neemt hij binnenkort na zes jaar afscheid als wethouder van Enschede en als stadsdeelwethouder van West.

Hans Koning ter Heege Lees verder...

Patrick Welman - mei 2018

Op het moment dat ik met deze column bezig ben is het buiten heerlijk weer. Iedereen geniet van dit prachtige voorjaarsweer in Enschede. Tegelijkertijd neem ik de tijd om eens rustig te laten bezinken wat er in de periode na de verkiezingen allemaal is gebeurd. U heeft waarschijnlijk meegekregen dat de informateurs hun advies bekend hebben gemaakt. Mijn partij heeft geen plek in de coalitie. Als gevolg daarvan is er voor mij geen ruimte in een nieuw college van Burgemeester en Wethouders. Dat betekent dat ik zeer waarschijnlijk binnenkort na zes jaar afscheid neem als wethouder van Enschede en als stadsdeelwethouder van West. Lees verder...

Patrick Welman - april 2018

In de aanloop naar de verkiezingen kwam ik meer dan ooit veel verschillende mensen tegen. Mensen die al jaren trouw zijn aan een partij, mensen die iedere keer weer ‘zwevend’ het stemhokje ingaan en mensen die uit principe besloten niet te stemmen. Een besluit die ze vaak beargumenteren met de woorden ‘dat het toch allemaal niets uitmaakt en dat hun stem er niet toe doet.’ Lees verder...
© 2018 | mail de redactie