Onafhankelijke wijkkrant voor Enschede-West

Stadsdeel-wethouder Patrick Welman Enschede-West

header_column_bg

Stadsdeel-wethouder Jurgen van Houdt van Enschede-West schrijft exclusief voor de ZuidWester elke maand een column. Lees hier zijn columns online.

Jurgen van Houdt - september 2018

Van Houdt vertelt...

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Jurgen van Houdt, 37 jaar, getrouwd en heb twee dochters en een zoon. Ik ben geboren op Rozenburg. Toen ik zes weken oud was verhuisden mijn ouders naar Enschede. Ook mijn studententijd bracht ik hier door. In 2006 heb ik mijn studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Twente afgerond en heb sindsdien gewerkt als adviseur bij Atlas, als raadsadviseur in Ermelo en bestuurssecretaris bij onderwijsorganisatie Consent.
Lees verder...

Hans Koning ter Heege - juli 2018

In juni nam ik het column-stokje over van Patrick Welman. Aangezien er op dit moment nog geen nieuwe stadsdeelwethouder is, mag ik in deze Zuidwester het woord weer tot u richten.

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om het met u te hebben over ‘communicatie’. Dat klinkt ingewikkeld. In de praktijk blijkt het ook zeker niet altijd eenvoudig. Om de thema’s in de wijk op te pakken gaan we met u in gesprek. Wij hebben uw inbreng, als inwoner en ondernemer, nodig om de wijk samen en waar mogelijk beter en mooier te maken.
Lees verder...

Hans Koning ter Heege - juni 2018

U bent gewend om op deze plek wat woorden van stadsdeelwethouder Patrick Welman te lezen. Maar zoals bekend neemt hij binnenkort na zes jaar afscheid als wethouder van Enschede en als stadsdeelwethouder van West.

Hans Koning ter Heege Lees verder...

Patrick Welman - mei 2018

Op het moment dat ik met deze column bezig ben is het buiten heerlijk weer. Iedereen geniet van dit prachtige voorjaarsweer in Enschede. Tegelijkertijd neem ik de tijd om eens rustig te laten bezinken wat er in de periode na de verkiezingen allemaal is gebeurd. U heeft waarschijnlijk meegekregen dat de informateurs hun advies bekend hebben gemaakt. Mijn partij heeft geen plek in de coalitie. Als gevolg daarvan is er voor mij geen ruimte in een nieuw college van Burgemeester en Wethouders. Dat betekent dat ik zeer waarschijnlijk binnenkort na zes jaar afscheid neem als wethouder van Enschede en als stadsdeelwethouder van West. Lees verder...
© 2018 | mail de redactie