Onafhankelijke wijkkrant voor Enschede-West

Stadsdeel-wethouder Jurgen van Houdt Enschede-West

header_column_bg

Stadsdeel-wethouder Jurgen van Houdt van Enschede-West schrijft exclusief voor de ZuidWester elke maand een column. Lees hier zijn columns online.

Jurgen van Houdt - december 2018

Op het moment dat ik dit schrijf is het buiten koud en nat. De wind giert om het stadhuis en de eerste sneeuwvlokken worden verwacht. De winter kondigt zich aan. Maar hoe koud, nat en donker het in de maand december ook is, het is tegelijk ook een warme maand vol sfeer, hoop, warmte en gezelligheid. Lees verder...

Jurgen van Houdt - november 2018

Een paar weken geleden heb ik ons stadsdeel weer iets beter leren kennen. Zo maakte ik samen met de wijkregisseurs in West onlangs een fietstocht door een Pathmos, Stadsveld, ’t Zwering, Ruwenbos en Boswinkel. Wat ik verrassend vond is dat je er toch elke weer nieuwe dingen ziet en hoort. Het viel me ook op hoe groot stadsdeel West is. Lees verder...

Jurgen van Houdt - oktober 2018

Kennismaken

In de vorige ZuidWester heeft u kennis met mij kunnen maken. De komende tijd hoop ik kennis met u te kunnen maken. Inmiddels ben ik begonnen met de eerste verkenning van het stadsdeel. Zo ben ik door verschillende wijken gefietst. Wat mij daarbij opviel is dat het hier mooi is; veel groen en elke wijk heeft zijn eigen karakter. Die verschillen maken het stadsdeel wat mij betreft ook interessant. Wat ik top vind is dat buurtbewoners hier kennis willen maken met elkaar en met elkaars culturen.
Lees verder...

Jurgen van Houdt - september 2018

Van Houdt vertelt...

Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Jurgen van Houdt, 37 jaar, getrouwd en heb twee dochters en een zoon. Ik ben geboren op Rozenburg. Toen ik zes weken oud was verhuisden mijn ouders naar Enschede. Ook mijn studententijd bracht ik hier door. In 2006 heb ik mijn studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Twente afgerond en heb sindsdien gewerkt als adviseur bij Atlas, als raadsadviseur in Ermelo en bestuurssecretaris bij onderwijsorganisatie Consent.
Lees verder...
© 2018 | mail de redactie